MOBILIER URBAN

Mobilier urban, constând în bănci având cadru metalic solid, cu şezutul din lemn băiţuit, coşuri de gunoi cu sistem de prindere brăţară pe un picior existent sau confecţionat cu picior de încastrare.

Staţii autobus cu policarbonat long life transparent, cu una sau 2 laterale, diferite dimensiuni, având structura metalică realizată din ţeavă pătrată sau rectangulară, cu banca din cadru metalic şi şezut din lemn. Toate suprafeţele metalice sunt vopsite sau zincate termic.

Containerele sunt destinate pentru colectarea şi transportul deşeurilor urbane şi industriale. Containerele sunt potrivite şi pentru transportul şi/sau depozitarea materialelor necompacte. Grosimea tablei 2–6m, cu întărituri verticale, traversele fundului din profile metalice IPN şi UNP, rolele şi balamalele prevăzute cu gresoare. Porţile sunt prevăzute cu încuietoare de securitate acţionată dintr-o latură a containerului, cârlige pentru prinderea unor copertine sau plase, scara (în conformitate cu standardele de securitate). Sistemul de încărcare: cu cârlige, cu cabluri, sistemul de încărcare cu lanţ, şi/sau combinaţia lor.

Containerele sunt echipate curent conform cererii clientului. Dimensiuni constructive, de la 3.75mc la 36 mc sau, la cererea clientului se pot executa şi alte tipodimensiuni.ACASA  |  ISTORIC  |  PRODUSE  |  PROIECTARE  |  CONTACTSITEMAP
Copyright © - Distins.ro
 
Web design & seo by mixAD