DESPRE DISTINS

Distins SRL este o companie  mândră să fie în rândul companiilor recunoscute pentru calitatea lucrărilor de confecţii metalice uşoare şi medii, structurilor metalice pentru construcţii civile şi industriale, părţilor componente ale structurilor metalice, precum şi ale pieselor metalice obţinute prin ştanţare şi ambutisare. Toate elementele sunt fabricate şi premontate în atelierele proprii din Baia Sprie, înainte de livrarea către locaţia construcţiei.

Societatea depune eforturi susţinute pentru a face faţă cerinţelor clienţilor săi şi pentru creşterea capacităţii de producţie.  Scopul companiei este acela de a câştiga încrederea clienţilor printr-un răspuns prompt la solicitările primite, prin seriozitate şi corectitudine, şi de a crea o imagine profesională pentru afacerea dumneavoastră.

Din 2002 colaborăm cu firme din Olanda, Germania, Austria şi Ungaria. Suprafaţa noastră de producţie se întinde pe 1200 mp. Avem 22 de angajaţi calificați și experimentați. Nicio provocare nu e prea mare. Vrem să dovedim cu plăcere capabilităţile noastre de producţie.

DE CE SĂ COLABORAȚI CU NOI?

Experiență

Suntem în domeniu de peste 25 de ani, iar în tot acest timp, ne-am specializat pentru a oferi confecții metalice civile și industriale, care să satisfacă și cele mai exigente cerințe ale clientului.

Respect

Datorită imensului respect pe care îl avem pentru dumneavoastră, învățăm și ne specializăm continuu, pentru a construi un parteneriat de lungă durată bazat pe încredere și performanță.

Transparență

Vă punem la dispoziție toate informațiile pentru a lua cea mai bună decizie. Siguranța, estetica, rezistența în timp ale lucrărilor sunt plusate de transparența colaborării noastre.

Profesionalism

Suntem o echipă de profesioniști, bine pregătită și proactivă. Calitatea lucrărilor executate este rezultatul dedicării, atenției la detalii și la nevoile clientului.

SCURT ISTORIC

 • 1993

  A luat fiinţă compania, sub denumirea CAMPION SRL, având ca obiect de activitate domeniul forestier.

 • 1998

  Compania este preluată de actualul administrator, schimbându-şi domeniul de activitate şi denumirea în cele actuale. Aceasta își desfăşoară activitatea într-un spaţiu închiriat.

 • 1999

  Compania achiziţionează o hală de 1200 mp.

 • 2002

  Sediul companiei se mută pe strada Cărămizilor nr. 55, Baia Sprie (localizat într-o clădire de 1200mp, lângă Baia Mare).

 • 2003

  Numărul de angajaţi ajunge la 22 de persoane, care-şi desfăşoară activitatea pe o suprafaţă de producţie de 1200 mp.

FILOZOFIA

Distins SRL este focalizată asupra clienţilor astfel încât să satisfacă orice cerinţă a acestora.

Calitatea înseamnă Satisfacţia Clientului. Certificarea calităţii este un angajament care formează bazele progresului continuu, oferind instrumente concrete pentru perfecţionarea metodelor de lucru, creşterea comunicării organizatorice interne şi pentru a crea un produs conform cu exigenţele clienţior.