Arhitectura stradală este legată de spațiul urban, iar mobilierul poate îmbogăți peisajul urban, fiind în același timp funcțional.

Coșuri stradale pentru gunoi

Realizate din metal, cu sau fără părți din lemn, cu diferite sisteme de prindere.

Bănci

Cu spătar sau fără spătar, au fost create pentru a oferi relaxare sau odihnă. Cei cărora le place să se plimbe sau turiștii, vor aprecia o clipă de relaxare sau odihnă pentru a privi sau pentru a se reface.

Stradale sau pentru parcuri, ele sunt realizate pe structură metalică cu șezutul și spătarul realizate din lemn băițuit, destinat să reziste condițiilor atmosferice.

Parcări pentru biciclete

Odată cu creșterea popularității bicicletelor în rândul românilor, a crescut și nevoia existenței unor locuri special amenajate pentru gararea acestora.

Noi vă oferim parcări cu un design simplu, ușor de utilizat, și costuri reduse pentru întreținere.

Stații de autobuz

Realizate pe structură metalică, cu policarbonat long-life transparent, cu spații pentru reclame, cu bancă din cadru metalic și șezut din lemn băițuit.

Suprafețele metalice sunt fie zincate, fie grunduite și vopsite.

Containere

Cu volume de la 3,75 mc până la 45 mc, acestea sunt destinate transportului și depozitării materialelor necompacte.

Sunt prevăzute cu role, balamale, încuietori de securitate, cârlige pentru copertine sau plase, scări (în conformitate cu standardele de securitate), sisteme de manipulare pe bază de lanțuri, cabluri, role.